Ultra

Runoilija Albatros

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Isoa salaisuutta pieni sydän kantaa
edes osan kun voisi jollekkin antaa
mutta ei suutaan avaa, vaan hiljaa on
jakaa yksin raskaan kohtalon

ei kukaan koskaan tietää saa
mikä pientä sydäntä painaa
pakottaa hymyn kasvoilleen
estää polttavat kyyneleet

ei häneltä kukaan kysynyt

olisi tietämättömänä pysynyt

ennemmin kuin kuullut sanat

niin helvetin musertavat

kipu väistyy kun turtumus kasvaa
mutta taakka ei poistu, ei koskaan
sanat tyhjyydessä vain kaikuu
kun mieli tunnottomuuteen vaipuu
eikä enää koskaan entinen
ole tämä pieni ihminen

Selite: 
Taas sellasia asioita elämässä ketä ei toivoisi kenenkään kohdalle
Kategoria: 
 

Kommentit

oi...Tsi hyvin "kerroit" tosta asiasta. Ja...jotenki tuo että "pieni ihminen" ja ettei taakka oikeasti poistu, vaikka turtuu. Ni ne oli niin totta: )

 

Käyttäjän kaikki runot