Ei koskaan enää

Runoilija Albatros

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Avaudu tämä syli kenellekkään
Ei sula tämä jäätynyt sydän
Ei kädet kosketa toista rakastaen

Sinä olit viimeinen

Särkymätön on sydämeni nyt,
koska pienemmiksi sirpaleiksi
se ei voi hajota

Ei koskaan enää

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aito tunnelma. Juuri sellainen, kun voi kuvitella, jos on useasti rakastunut ja pettynyt sitten. hieno:)

Kyllä joku sen palapelin aina kokoaa. :)

 

Käyttäjän kaikki runot