14.11.2003/9.8.2009

Runoilija Albatros

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Verellä on kirjoitettu sinun nimesi minun sydämeeni
Kyynelillä kastettu uskomme tulevaisuuteen
Tuskaan valettu rakkautemme

Tuhoon tuomittu
ennen kuin se kunnolla alkoikaan

Hiljaisuuteen kuiskatut sanat
Tyhjyyteen vannoimme rakkautta
Maailma petti meidät
Varasti uskomme
Surun virtaan on rakkautemme hukkunut
Mustaan samettiin kuristettu
Ikiuneen kadotettu

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot