Sielunveljeni mielipuoli

Runoilija Albatros

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jos päästät sen vapaaksi ja se tulee takaisin, se on ikuisesti sinun, sanotaan.

Mutta mitä jos sydän valinnut on mielipuolen
jonka suuntavaisto on yhtä hukassa kuin järkikin

Jääkö sydän silloin ikäväänsä huutamaan
ikuisesti koska ei sydän mielenpuolen
löytänytkään kotiin uudestaan?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot