Toukokuu

Runoilija Albatros

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Liian ylpeä myöntääkseen että oli väärässä
Hintaa maksetaan loppuelämä
Kukaan ei saa antaa anteeksi
Verenvirtaus pysähtyy lopulta, käsillesi
Toukokuinen ilta, täällä on kaikki turvassa
Siniset valot vilkkuu, näkyy pitkälle näin pimeässä
Herättää sivullisten huomion

Kuollut lapsi
Elämänhalusi lakkasi pienen pulssin mukana
Saako tähän lopettaa?
Koskaan en kotiin pääse kuitenkaan

Hylätty asuntovaunu, ikkunat rikki
Vedät verhon sivuun, selität itsellesi että tarkistat onko kaikki kunnossa,
oikeasti olet vain utelias.
Likainen patja. Tyhjä pinnasänky.
Kaduttaa, mutta et pysty unohtamaan sitä koskaan
Maailma näytti taas oikean puolensa
Haluat pois

Pois

Pois

Pois

Kun saavut kotiin avain ei sovi enää oveen
Kylmyys vei kaiken

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä runo koskettaa syvältä. Hyvää syntymäpäivää.
 

Käyttäjän kaikki runot