Tuuli

Runoilija Albatros

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tuuli huutaa nimeä
houkuttelee jatkamaan
ei koskaan anna lopettaa

Aika työntää eteenpäin
jatkan askel kerrallaan
vaikken aina jaksaiskaan

Tulet uniin joka yö
pääni painan pimeään
itken öisin ikävää

Unissa näen tuhoni
rakastaa en haluaisi
koska sinä et pääse mukaani

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

melankoliaa...

 

Käyttäjän kaikki runot