kiitos, hyvästi.

Runoilija yours

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

mä olen aina kantanut huolen
vähän liikaakin, liiankin paljosta
mutta sä olet aina kantanut puolet
kun oon painon alla alkanut taipua

sä aiheutit mulle monta kyyneltä
mutta kuivasit aina jokaisen
ja oot pitänyt huolen myös niistä
jotka aiheutti joku toinen

sä oot voinut iloita mun puolesta
vaikka sua olisikin sattunut
ja sä olet aina huolehtinut musta
vaikkei se enää pitkään aikaan sulle olekaan kuulunut

ja nyt mä aion kiitokseksi kaikesta
tehdä pahimman mahdollisen päätöksen
toivottavasti vihaat mua aina
koska mä ansaitsen sen

hyvästi

Selite: 
this is the end.., my friend.
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullisen haikea runo, mutta samalla mä kyllä ymmärrän tän pointin tästä tekstistä! ^^

 

Käyttäjän kaikki runot