Nimetön

Runoilija yours

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sun pöytä oli tyhjä ja vilkuilit mua
Mistä oisin tiennyt että rakkaus on ansa

Olin mielestäs hauska ja näytin kauniilta
Olisimpa nähnyt kuinka rakkaus on ruma

Puhuit kauniisti, kuin lausuisit runoja
Mutta rakkaus on valhe ja ruma sana

Miksi halusimme tavaramme sekoittaa
Kuka voitttaa jos rakkaus on sotaa

Yksi isku sinulle sinulle
on kaksi iskua minulle
Ja meiltä pois

Kunnes rakkaus on vain yhdelle

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot