Nimetön

Runoilija yours

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

taitavasti kierrät kyyneleet
jos et oo koskaan poissa
niin minne aina meet

on vaikee olla poissa
mutta kuinka vaikeaa oiskaan jäädä tähän toisen viereen

Oonko enään tässä jos et mua huomaa
Mikä olen ilman sua

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot