Viimeinen oljenkorsi

Runoilija yours

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ensin mä luulin
että viina pois sut vei
Ja joskus pelkäsin
että mä sen sulle tein

Kun et millään
pysynyt mun elämässä
Etkä sittenkään
antanut mun mennä

Mutta sä et edes halua
tehdä tietä ulos
Et halua pois pohjalta
Entä mitä jos

Viimeinenkin oljenkorsi
tarttuu pyörteeseen
Meri nielee onnesi
Mitä jos nyt meen

Kuoletko siihen
jos kukaan ei enää kuole sun puolesta

Selite: 
"Oletko juonut viimein<br /> jokaisen haavasi täyteen"<br /> PMMP-Viimeinen Valitusvirsi
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot