Nimetön

Runoilija yours

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

olen jättänyt polullemme merkkejä

voiko tulla vielä niin suuri onni
että siirtäis sydämeltä sen järkäleen
jonka sinä jätit niin iloisesti
kuin oisist jättänyt

en aio vastata enään siitä
mikä kohtalo meitä kohtaa

kun muistot on yhtä mustia kuin ennen
en voi palata sinne

ei korvaa uudet tuulet puhaltaisi pois

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot