Älä mene pois

Runoilija missEmily

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Outo romantikko
 

Älä mene pois
niin yksinkertaista se on
Ei tehdä yksinkertaisesta vaikeaa
oiotaan mutkat suoriksi
ja silotetaan takut

En ole mitään ilman sinua
ja se hävettää
sillä eihän nykyajan nainen
tarvitse miestä kuin... niin

Teen mitä vaan vuoksesi
ja sanon yhä uudestaan "jos sä vain tahdot niin"
Kerrankin olen kuin Äiti Teresa.
en ajattele itseäni

Selite: 
Rakastuneet ihmiset ovat hulluja
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot