Leikitään vaan

Runoilija missEmily

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Outo romantikko
 

Oi mitä hymysi saakaan
minut tuntemaan
Tahtoisin tuntea lihaksikkaat
käsivartesi ympärilläni
Haluaisin vielä kuulla
että rakastat minua

Mutta hei!
Leikitään vaan
ettei me tunneta toisiamme

Niin minäkin voin esittää
ettei minuun satu
joka kerta kun näen sinut

Selite: 
Eron jälkeen...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot