Pako

Runoilija missEmily

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Outo romantikko
 

Halvaannuin
Olisin halunnut juosta
mutta jalat eivät toimineet

Tämä kaupunki on liian pieni
meille kahdelle

Kun ensi kertaa tapasimme
se oli kohtalo
Nyt kun näen sinut
Mietin,
mistä minua oikein rankaistaan?

Vaikka yritänkin piiloutua
en voi paeta sitä tosiasiaa
että rakastan vielä sinua

Selite: 
Ei kannata asua ex-heilojen kanssa samassa kaupungissa
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot