Kuka keksi rakkauden

Runoilija missEmily

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Outo romantikko
 

Älä kerro minulle
mitä rakkaus on
Se ei kuitenkaan ole sellaista

Meidän rakkaus ei ole
kermakakkuja ja kesähäitä
Ikeaa ja brunsseja
asuntolainoja ja vanhempainiltoja

Meidän rakkaus on
pörröisiä hiuksia ja aamukahvia
Kirjastoja ja ullakoita
yöuinteja ja suudelmia sateessa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Suloinen runo, varsinkin tuo viimeinen kappale on kaunis. :)

 

Käyttäjän kaikki runot