Pulpettirakkaus

Runoilija missEmily

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Outo romantikko
 

Katsot minua
ja minä sinua
Sinä katsot puita
Minä lasken sormien luita
Katsot taas minua

Älä laita sydäntäni
lyömään kovempaa
Laita perhoset takaisin
purkkiin vatsastani
Palauta kiinnostukseni
matematiikkaa kohtaan

Vain herkkä hipaisu ja olen sinun

Selite: 
Koulussa ihastumista ja haaveilua
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot