Leiki kanssani

Runoilija missEmily

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Outo romantikko
 

Leikitään, että minä olen sinun ja sinä olet minun
On ihan tyhmää leikkiä tätä yksin

Vai olenko minä se
jolla tässä leikitään?

Vilkuilut
Hymyt
Nopeat kosketukset

Merkitsevätkö ne jotain myös sinulle?

Te quiero
I love you
Minä rakastan sinua

Kielestä viis
kunhan saan olla lähelläsi

Selite: 
Saavuttamaton rakkaus laittaa pään pyörälle ja täyteen kysymyksiä
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuo voikin olla aika piinaavaa leikkiä, jos toisella vain leikitään.. Tuo loppu on hieno, palataan asioiden ytimeen. :)

 

Käyttäjän kaikki runot