Mies ja nainen

Runoilija missEmily

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Outo romantikko
 

Onko kertakäyttörakkaus parempaa
kuin ei rakkautta ollenkaan

Jos edes viikon saa olla onnellinen
onko siinä jotain väärää?

Katseesi sykäyttää vereni liikkeelle
Kosketuksesi kihelmöi ihollani vielä tunteja
kun olet jo mennyt

Jos valoa ei ole ilman varjoa
Niin miten voi olla nainen ilman miestä

Tee minusta naisesi
ja herätä minut taas eloon

Tai sitten etsin jonkun toisen...

Selite: 
Rakkaus on monimutkaista ja suhteet eivät aina ole kestäviä
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot