moottoripyörät

Runoilija piiaö

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 28.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Moi! harrastan pesist,ratsastust,vikellyst,valmennust,tanssii,tuomarointii,parkourii ja runoiluu :)
kysykää lisää jos tahotte =))
 

Kuljen kadulla,
ohitseni kiitää joukko
moottoripyöriä,
kumma pala nousee
kurkkuuni,kyyneleet
tulevat väkisin silmiini.
Mieleeni tulet sinä,
jolta moottoripyöräsi
hengen vei.
Olet poissa elämästäni,
mutta rakkauteni on kuolematon !

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot