mikä ?

Runoilija piiaö

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 28.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Moi! harrastan pesist,ratsastust,vikellyst,valmennust,tanssii,tuomarointii,parkourii ja runoiluu :)
kysykää lisää jos tahotte =))
 

mikä sydämen pienen kovettaa,
kasvot lapsen arpeuttaa,
mihin silmistä kirkkaus häviää,
kuka ajatus maailman vääristää?
Ei luota ystäviin,ei jumalaan
mutta silti kantaa ristiä rinnallaan,
vain rakkautta ja rauhaa haluaa,
kai ilman niitä jäädä saa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot