mä itkin silloin,
kun toisemme
nähtiin kerran viimeisen,
nyt joskus katselen tähtiin,
sinua muistellen
mä toivon että olet onnellinen
ja ett hän sua rakastaa,
vaan koskaan...
mä tiedän sen,
en voi sua unohtaa
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi