silmät

Runoilija piiaö

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 28.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Moi! harrastan pesist,ratsastust,vikellyst,valmennust,tanssii,tuomarointii,parkourii ja runoiluu :)
kysykää lisää jos tahotte =))
 

Katsoin silmiis kirkkaisiin,
ne pian puhkes kyyneliin...
sinä lupasit olla rakkaani mun,
tuo lupaus oli sydämen rakastetun...
sanoin, on kyyneleesi turhia,
kun lähden, en voi olla
kyyneltesi arvoinen...
kaikki helpottuu, kun vain...
unohdat mut kokonaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot