Nimetön

Runoilija piiaö

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 28.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Moi! harrastan pesist,ratsastust,vikellyst,valmennust,tanssii,tuomarointii,parkourii ja runoiluu :)
kysykää lisää jos tahotte =))
 

Rakas,kuinka paljon
onkaan sydämeni itkenyt
vuoksesi, kun olit luonani,
sydämeni itki onnesta,
sillä oli sinut ja se tunsi
olevansa maailman onnellisin
sydän... Mutta onni kesti vain
hetken sydämeni itki päivästä
toiseen lakkaamatta. Sillä
se tunsi menettäneensä sinut,
aarteeni jonka veroista ei ole
toista sinusta on jäljellä vain
kaunist muisto, kirjeesi, kuvasi
sydämessäni oli tyhjyys,
pohjaton ikävä siitä on jo
aikaa, mutta tunnen sydämeni
itkevän- se itkee ikuisesti,
sillä se rakastaa sinua!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot