rakkauden loppu

Runoilija piiaö

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 28.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Moi! harrastan pesist,ratsastust,vikellyst,valmennust,tanssii,tuomarointii,parkourii ja runoiluu :)
kysykää lisää jos tahotte =))
 

jos olet rakastunut,
toivot muille onnea.
Rakkauden loputtua,
vihaat kaikkia
ja kuitenkin toivot,
ettei kukaan
joutuisi kokemaan
rakkauden loppua.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot