Kaipaus

Runoilija Stara

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä kulkee, minä jään. Mihin tää elämä päättyykään?
 

Katson iltaan sateeseen, huomaan poskellani kyyneleen. Ei aikaakaan kun erotaan, jää kyyneleet sua kaipaamaan.

Sua halusin, sua rakastin. Sadepäivääni kuin muutenkin. Kyyneleeni vierii taas, alas kylmää poskea.
Mä sua taas kaipaan.

Kuvat eilisen toistuu, ne hiljaisina mielessäni käy. Mä tunnen oudon tunteen, tunteen rakastuneen. En sua taas mielestäni saa.

Mä kuljin kaupunkiin, vain valot heijastuivat asvalttiin.
En tuntenut ennen tätä kaipuuta, mitä multa puuttui.
Sä tiesit sen, mä en oo onnellinen ilman sua. Jos vain taas sut nähdä saan, en tiedä oisko se taas onnea.

Muistan vain mun katseessain oli silloin jotain mulle uutta. Jotain tuntematonta, jotain suurta. Se oli vain rakkauttain jota muut ei nähdä saa.

Tuli sade taas sä katosit yöhön. En tajuu miten voisin sua unohtaa. Sua niin kaipaan.

Selite: 
Kaipaus jollekkin, jota en tunne. Lupaus jollekkin, jonka tiedän. Laulu jollekkin, jota kaipaan.
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella kaunista tekstiä kaipauksesta <3 Koskettavaa.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Stara Kyyneleet 24.9.2007 0 Runo
Stara Joulu viimeinen 21.11.2006 0 Runo
Stara Miksi? 20.7.2006 0 Runo
Stara Liian kauan 6.7.2006 0 Runo
Stara Kaipaus 29.6.2006 1 Runo
Stara Enkeli 28.6.2006 1 Runo
Stara Tunnen sen.. 13.6.2006 0 Runo
Stara Pieni tarina.. 13.6.2006 0 Runo
Stara Suojele 13.3.2006 0 Tarina
Stara Yksin 13.3.2006 0 Runo