Pieni tarina..

Runoilija Stara

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä kulkee, minä jään. Mihin tää elämä päättyykään?
 

Tarinani tää, ei sulle mieleen jää.
Se kertoo tarinaa, jonka kaikki nyt kuulla saa.
Et muista mistä se tuli, tai minne se sitten meni.
Mutta se vei mun mieleni, ja kaikki ajatukseni.
Tarina kertoo pojasta, joka rakastui tyttöön.
Tämä vei heidät kauniiseen kesäyöhön.
Tyttö jota poika rakasti kuoli. Ja poikaan osui surunuoli.
Tuli vanhemmille tästä huoli ja ennen pitkää poika suruunsa kuoli.
Tarina tää, sulle mieleen ei jää. Mutta opetus sen, luo kaipauksen jonka tuntee se, jonka luo tuo rakkauden ja sen tunteen huuman.
Pääsi poika rakkaansa luo taivaaseen, ikuiseen onneen ja Rakkauteen...

Selite: 
Halusin välillä kirjoittaa iloisempia runoja.. Ettei kaikki ole niin synkkää..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Stara Kyyneleet 24.9.2007 0 Runo
Stara Joulu viimeinen 21.11.2006 0 Runo
Stara Miksi? 20.7.2006 0 Runo
Stara Liian kauan 6.7.2006 0 Runo
Stara Kaipaus 29.6.2006 1 Runo
Stara Enkeli 28.6.2006 1 Runo
Stara Tunnen sen.. 13.6.2006 0 Runo
Stara Pieni tarina.. 13.6.2006 0 Runo
Stara Suojele 13.3.2006 0 Tarina
Stara Yksin 13.3.2006 0 Runo