Tunnen sen..

Runoilija Stara

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä kulkee, minä jään. Mihin tää elämä päättyykään?
 

Tunnen kosketuksesi ihollain,
tunnen huulesi huulillain.
Mut sua en koskaan nähdä saa.
Sä oot mun unelmissain,
unissain, haaveissain.
Sut haluaisin vierelleni,
Itkisin itseni uneeni,
jossa sinä taas vierelläni olisit.
Mutta missä olet nyt kun itken,
missä olet kun sua kaipaan?
Miksi sinä niin lähdit, ja jätit mut yksin?
Yksin itkemään synkkyyteen...
Syvään uneen yksinäisyyteen..

Selite: 
Tuli vaan tollanen ajatus mieleen ja sit vaan aloin kirjottaa..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Stara Kyyneleet 24.9.2007 0 Runo
Stara Joulu viimeinen 21.11.2006 0 Runo
Stara Miksi? 20.7.2006 0 Runo
Stara Liian kauan 6.7.2006 0 Runo
Stara Kaipaus 29.6.2006 1 Runo
Stara Enkeli 28.6.2006 1 Runo
Stara Tunnen sen.. 13.6.2006 0 Runo
Stara Pieni tarina.. 13.6.2006 0 Runo
Stara Suojele 13.3.2006 0 Tarina
Stara Yksin 13.3.2006 0 Runo