Suojele

Runoilija Stara

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä kulkee, minä jään. Mihin tää elämä päättyykään?
 

Suojele mua mun kaikilla teillä.
Suojele mua vaaroilta ja esteiltä.
Anna mun kulkea matkani yksin.
Vierellini tuu ja anna mun itkeä.
Anna mun nauraa, anna mun vihata.
Anna mun olla oma itseni.
Älä jätä mua taakses, niin kuin kaikki muut tekee.
Älä hylkää mun ajatuksiani, niin kuin muut tekee.
Ole mulle se, mitä et koskaan muille ollut.
Oo mun prinssi, mun ainut rakas.
Kun se päivä koittaa tule takas.
Mä täällä odotan, sun prinsessanas.

Selite: 
Vähän tälläinen..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Stara Kyyneleet 24.9.2007 0 Runo
Stara Joulu viimeinen 21.11.2006 0 Runo
Stara Miksi? 20.7.2006 0 Runo
Stara Liian kauan 6.7.2006 0 Runo
Stara Kaipaus 29.6.2006 1 Runo
Stara Enkeli 28.6.2006 1 Runo
Stara Tunnen sen.. 13.6.2006 0 Runo
Stara Pieni tarina.. 13.6.2006 0 Runo
Stara Suojele 13.3.2006 0 Tarina
Stara Yksin 13.3.2006 0 Runo