Yksin

Runoilija Stara

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä kulkee, minä jään. Mihin tää elämä päättyykään?
 

Maailma jättää mut taakseen, olen yksin.
Ystävät hylkäävät minut, olen yksin.
Kun valo häviää, olen yksin.
Kun löysin valon tuli kirkkaus.
Kirkkaus loisti maailmaan, löysin sinut.
Sinä olit valoni, en ollut enää yksin.
Kun sinä lähdit, valoni sammui.
Valo hävisi, olen yksin.

Selite: 
Tämä on minulle liiankin tuttu aihe kirjoittaa..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Stara Kyyneleet 24.9.2007 0 Runo
Stara Joulu viimeinen 21.11.2006 0 Runo
Stara Miksi? 20.7.2006 0 Runo
Stara Liian kauan 6.7.2006 0 Runo
Stara Kaipaus 29.6.2006 1 Runo
Stara Enkeli 28.6.2006 1 Runo
Stara Tunnen sen.. 13.6.2006 0 Runo
Stara Pieni tarina.. 13.6.2006 0 Runo
Stara Suojele 13.3.2006 0 Tarina
Stara Yksin 13.3.2006 0 Runo