Joulu viimeinen

Runoilija Stara

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä kulkee, minä jään. Mihin tää elämä päättyykään?
 

Muistan sen joulun ihanan,
toit mulle lahjas kauneimman,
Sulle hymyilin ja kiittelin,
se oli joulu suloisin.
Jäi siitä sitten muisto vaan,
kun ystävä nukkui pois.
Ei koskaan tule joulua,
jolloin en muistaisi sinua.
Olit ystäväni rakkahin ja nyt olet jo pois.
En sua saata unohtaa,
en sitä joulua kauniinpaa.
Sun luo mä kerran saapua saan,
ja kertoa yhteistä tarinaa.
Vaikka elämä päättyy,
ei se tähän jää.
Jossain kaipuu huutaa ikävää.
Sua rakastin,
sut joskus unohdin
mutta rakkaus säilyy ikuisesti.. <3
Se oli sun joulu viimeinen
ja ikuisesti siis muistan sen.
Ei tule päivää toisenlaista,
ei kukaan sua korvaa koskaan.. <3
Oot aina mulle rakas.

Selite: 
Tämä on mun kaverille Niinalle, joka kuoli tuossa keväällä.. ='( Sitä en voi koskaan unohtaa, se on mun sydämessäni aina ja ikuisesti.. <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Stara Kyyneleet 24.9.2007 0 Runo
Stara Joulu viimeinen 21.11.2006 0 Runo
Stara Miksi? 20.7.2006 0 Runo
Stara Liian kauan 6.7.2006 0 Runo
Stara Kaipaus 29.6.2006 1 Runo
Stara Enkeli 28.6.2006 1 Runo
Stara Tunnen sen.. 13.6.2006 0 Runo
Stara Pieni tarina.. 13.6.2006 0 Runo
Stara Suojele 13.3.2006 0 Tarina
Stara Yksin 13.3.2006 0 Runo