Kesä

Runoilija Zygoth

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 8.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuin perhonen
Olit hauras haavoittumaan
Keväisin heräsit horroksesta
Nautit maailmasta

Laskeutuessasi olkapäälleni
Kiskoin irti siipesi piilottaen sinut rasiaan
Olit minun ikuisesti

Et koskaan nähnyt kesää.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Haikea ja surullinen.

mielettömän hienoja tunteita.. ei ehkä helpoimpia.. tykäsin ja paljon...

 

Käyttäjän kaikki runot