Nimetön

Runoilija Zygoth

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 8.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kaihoisasti katselet, hiljaista katua
kotiin vievää.

Äitisi ei halunnut sinua,
isäsi tahtoi liikaa..

Siskoasi et tuntenut,
maan alla hän nyt lepää.

Kotia sydän jokaisen halajaa.

Vaan minne vie tiesi,
kun kotisi liekeissä palaa?

Selite: 
Tämä oli 15sek heitto, jota yritin muokata toisessa 15sek.. Halusin vain arkistoni elämään taas.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot