-Kumivuohi-

Runoilija Zygoth

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 8.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Alla kaktuksen ma banjoa soittelin, kunnes näin tuon otuksen. Kumivuohi.

Oli kumivuohella Graffenia kantokorissaan ja se kumisesti pomppi kohti vuoria.

Jäin kaktuksen alle banjoa soittelemaan, olihan minulla sentäs Sierra Silveriä.

Selite: 
Olen takaisin.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot