Nimetön

Runoilija Zygoth

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 8.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kirjoitan seinään nimesi.

Olen odottanut sinua kauan,
tulet hakemaan minut pois.

Kirjoitan seinään nimesi.
Kirjoitan seinään nimesi.

Olen nähnyt sinut unessani,
naurat, nautit ja elät MINUN elämääni.

KIRJOITAN SEINÄÄN NIMESI!

Valkoiset seinät tuovat minulle lohdun,
vaivun uneen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot