Runoilija Chenoa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"hups, tää ei lähe pesussa."
 

yö, jonka takia jäät
yö, jolloin et nuku vaan unelmoit
ajattelet kauniisti ja rakkaudella

rakkauden sanat, ihailu, palvonta
kurvaavat joka yö paperille
karkaavat kerta toisensa jälkeen

silmät kiinni, käy yneen
nuku, oi rakkain

enkä minä voi nukkua
valvon sinun untasi
suojelen ja herätän mielen
elämään todellisuutta

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot