Olet minulle hetki

Runoilija Chenoa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"hups, tää ei lähe pesussa."
 

Olet minulle maailmani
rakkain ihminen

se, jota kohtaan tunnen
ja haluan tuntea

Enkelit varjelkoon
olkoon matkamme pitkä

Olet minulle tähtitaivas
avaruus ja musta aukko

olet minulle rakkaus
paras mahdollinen asia

Ja minä annan itseni sinulle
sinä arvostat ja rakastat

Olet minulle tuki ja turva
lämpö ja kylmyys

sinä liikutat kynääni paperilla
kerrot ihanuuksia itsestäsi

Haluan sinun rakastavan minua, ikuisesti

Eletään hetkessä
Ei eletä tulevia hetkiä etukäteen
Näin hetkiä riittää pidemmäksi aikaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Liikuttavan kaunis runo.^^

miksi aina kiirehtiä huomiseen kun elämä on tässä ja nyt

kaunis runosi
(hyvää synttäriä!!)

"sinä liikutat kynääni paperilla / kerrot ihanuuksia itsestäsi" vou!

Liikuttavan kaunis runo.^^

miksi aina kiirehtiä huomiseen kun elämä on tässä ja nyt

kaunis runosi
(hyvää synttäriä!!)

"sinä liikutat kynääni paperilla / kerrot ihanuuksia itsestäsi" vou!

 

Käyttäjän kaikki runot