Pilvilinnat

Runoilija Chenoa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"hups, tää ei lähe pesussa."
 

pilvilinnoissa pyöriskellen
kiihkon voimasta kieriskellen
toivomme yhteistä suudelmaa
ja pehmeitä kosketuksia iholla

mikään jumalten sinfonia
ei voi kuvailla tunteita
jossa rakastaa
ja tulee rakastetuksi

ja kun joku vie nuo pilvilinnat,
puhaltaa ja tuuli käy,
on tunne niin irtonainen
suojaton ja turvaton
kuin koti olisi hävitetty ympäriltämme

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot