Pisarat

Runoilija Chenoa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"hups, tää ei lähe pesussa."
 

kun pisarat kattoon hajoaa
niin kerro paljonko sua ahdistaa
kun muistat miten katoaa
kaikki elämästä kun valon sammuttaa

mulla ei ole mitään menetettävää
mut sä voit luulla että tarvitsen sua
eikä maailmassa ole mitään pelättävää
tutuillekin teille voit eksyä

kerran vielä me tavataan
ennen kuin sateen ropina lakkaa
ja toivon että sua halata saan
vaikka tiet erilleen meidät kuljettaa

sinä et ollut se jokin minulle
enkä minä ole pahoillani
silti voidaan hymyillä toisillemme
olethan siellä jossain, ystävä ja rakas

vaikka kuolema mut aikanaan korjaa
moni jättää minut taaksensa
hautakiveeni joku kirjoittaa
"hän tahtoi uskoa onneensa"

Selite: 
Nimiehdotuksia otetaan vastaan! :)
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot