Lämpö

Runoilija Chenoa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"hups, tää ei lähe pesussa."
 

sinä olet minulle lämpö
se unikaveri, josta aamuyöllä juteltiin
se, joka kertoo kauneimmat sadut
ja pelottelee pitääkseen luonaan
kutittaa naurattaakseen,
lämmittää hoivatakseen,
hellittelee huvikseen
vain koska rakastaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot