Valheet alastomina silmissä

Runoilija Chenoa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"hups, tää ei lähe pesussa."
 

Ne valehtelee joka kerta,
ei koskaan kerro koko totuutta
Todellisuus piilee suoraan alla,
silmistä näkee läpi,
heijastus pilaa näkymän

Pyörremyrsky sisällänsä
ei halua yrittää
Helpompaa on hiljentyä
Pilata kaikki kuten ennenkin,
itkeä ja säilyä turvassa maailmalta

Sanottu asia
tiedetään valheeksi sanomatta
Ei halua kuulla, ei uskoa
Valheet alastomina silmissä,
ihmisyys kavaltaa

Ja olisi helpompi ilman

Kärsisi vain erilaisuudesta

Ei rakkaudesta, joka on tarkoitettu parantamaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot