Nimetön

Runoilija f9150da67dbbf215ca558ecaaf09847f

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.2.2006
Viimeksi paikalla: 4.2.2019 16:36

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tietä tutkien
 
 

Hei elämän voittaja
älä mua unoha.
Ihosi laulava,
ei oo tärkein sinussa.

Rakkautta osoitan
lämpimästi halaan,
käsittelyssäsi
melkein sytyn palaan.

Mulla on tunteet,
ei pelkkää himoa.
Toivon älä rakasta
vain mun ohimoa.

Sä osaat mun kehoa
taitavasti soittaa.
Tiedät mistä kaikua
mun varteni ottaa.

Mut sä muista aina,
tärkein ei oo kosketus.
Edes sunnuntaina
muista pieni rukous.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot