arkun avain on hukassa ja toivoisin sen hartaasti löytyvän

Runoilija f9150da67dbbf215ca558ecaaf09847f

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.2.2006
Viimeksi paikalla: 4.2.2019 16:36

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tietä tutkien
 
 

Mitä itken
menneitä muistan ja kaipailen?

Sulle tuskani langetan.
päällesi verhon valkean.

Itken sinunkin kyynelesi.
nuolen pois ne poskiltasi.

haluaisin olla vain lokki
vasten auringon
kultaa, lentää, laulaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tarkkaan lokin laulua kuunneltu

 

Käyttäjän kaikki runot