Nimetön

Runoilija f9150da67dbbf215ca558ecaaf09847f

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.2.2006
Viimeksi paikalla: 4.2.2019 16:36

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tietä tutkien
 
 

Otan sinut syleilyyni,
olet hetken aikaa tyyni.
Kuulet kiivaan sydämen,
joka verta takoen,
sua rakkain muistuttaa,
olen sinun ainiaan.

Muista, vaikka hermostut,
vaikka huudat jätän sut.
Mun on syli aina avoin,
odottaa sua, rakastaa voin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot