Miten rakkaani näet sä vihreän?

Runoilija f9150da67dbbf215ca558ecaaf09847f

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.2.2006
Viimeksi paikalla: 4.2.2019 16:36

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tietä tutkien
 
 

En muista kateuden tunnetta,
mutta haluaisin tuntea tuskia,
jotka viilsivät veitsen lailla sua,
loit kuoren, että voit kuoriutua.

Oot kiltti kai, haavoitettava

kuoren alta kuin kilpikonna,
jolla kilpi, pää sisällä onnetonna.

sitä tahtoisin vähäsen silittää.

kuoren alta hellästi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Lämmintä hyvää tahtoa runossa.
 

Käyttäjän kaikki runot