Kehitystehtäviä

Runoilija f9150da67dbbf215ca558ecaaf09847f

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.2.2006
Viimeksi paikalla: 4.2.2019 16:36

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tietä tutkien
 
 

Tarraan kiinni elämän syrjään. Sinä saat minut luottavaiseksi. Hän antaa eloni tielle ruusuja. Ruusussa on kyllä piikkejä, mutta piikitkin tuoksuvat ruusulle. Uskon, toivon ja rakastan. Kunnioitan. Vaikka olen vain kurja ihminen. Sinä olet ihana. Hän on vahva, kuulee, myös kurittaa. Sinut minulle Hän antoi. Haluaa koetella, mutta muistaa. Lastaan, minua heikointa. Tarraamme kiinni elämän syrjään. Yhdessä, lujalla kalliolla.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot