Nimetön

Runoilija f9150da67dbbf215ca558ecaaf09847f

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.2.2006
Viimeksi paikalla: 4.2.2019 16:36

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tietä tutkien
 
 

ota kiinni, juokse pakoon,
peräänny tai ala takoon.
hymy mikä, huulillasi?
ethän ota tosissasi?

naura, huuda, hauku mua,
oonhan loukannu mä sua.
kerro silti joskus mulle
mitä nyt tein väärin sulle.

nukkuman kai täytyy alkaa,
halaa hiukan mua arkaa.
anna anteeks olin paha,
tästä ei voi tulla tapa.

oot niin kaunis raivonakin,
ihana rakas vihassakin.
pidän susta kiinni hiljaa,
oot siinä, rauhotut.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot