Äiti.

Runoilija kittys

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tahdon kokea, tahdon nähdä maailmaa.
 

Huoneessani on pimeää.

Istun yksin sängyssäni.

Kello tikittää.

Kuulen askeleet oven takaa.

Kuuluu iloista puhetta.

Kuulen kuinka joku selittää.

Yht' äkkii oveni aukaistaan.

Äiti tulee ja sanoo ' öitä kulta. <3'

Heti tajuun että joku välittää.

Selite: 
Äiti<3
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana.. mä pidin tästä <3 Äidit on tärkeitä vaikka ne välllä ärsyttää ja hössöttää.

kunpa munki äiti sanos mulle joskus edes öit. :/
ihanan mutsin omistat
*kade*

 

Käyttäjän kaikki runot