en jaksa sua miellyttää.

Runoilija kittys

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tahdon kokea, tahdon nähdä maailmaa.
 

Oot muka täydellinen, vikoja sussa on monta.
En oo itekkään täydellinen mutta en tuu sulle päätä aukoo.

Suutut joka asiasta, olis vuos meillä aikaa.
Mutta en tiedä kestänkö sua enää kauempaa.

Oot mulle ollu jotain tärkeetä. mutta toisaalta pahoitan vain mieltä.

Uskon sun parannukseen joka kerta, ja se vielä hengen multa.

Nyt loppu tää sun leikkiminen mulla, tuu ite ulos kuorestas ja anna mun olla.

Selite: 
NORRE. :S
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot