Et voi tietää.

Runoilija kittys

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tahdon kokea, tahdon nähdä maailmaa.
 

Meillä oli hauskaa, meillä oli jotain.

Meillä oli nastaa ja oltiin just parhaita.

Sitten kun tuli yks este.
Se meidän eka riita.

Lähdit karkuun.

Lähdit luotani pois.

Saan vaan miettii, miten meillä nyt menis jos et olisi
lähtenyt niin vain.

Et voi sinäkään sitä tietää.
Et halunnut kokee.

Selite: 
-.-''
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihan kun tää ois.. no sä tiedät. Koskee vielkin. Tyhjän takii riideltiin....

 

Käyttäjän kaikki runot