Kierre.

Runoilija kittys

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tahdon kokea, tahdon nähdä maailmaa.
 

Tunsin itseni tärkeäksi, että tää kestää. Tunne aivan uusi, ja en halunnut sitä menettää. Oon kokenut paljon, mutta silti tää oli kokemus aivan uusi. Olin onnellinen, olin iloinen.

Jos jokin minua vaivasi, kuuntelit, ymmärsit. Sait minut niin onnelliseksi.

Laitoit tekstarin, ' sua rakastan.. sua kaipaan.. tahdon vain olla luonasi..' Koko yön odotin, seuraavan päivän kaipasin. Tiesin että tulisit, mutta silti sua kaipasin.

Tulet vihdoin, saavuit viereeni. Tahdoin näyttää tunteeni, mutta en kerennyt. Sun katseessa oli jotakin, jota en ollut ennen nähnyt. Tunsin että jokin ei ollut niinkuin ennen. Katsoit minua ja silloin tiesin.

Lähdit pois, itkin, itkin niin paljon. Kaikki tavarat ympärilläni, muistuttivat sinusta. Tahdoin vain ymmärtää mikä sinuun meni.

Viikonlopun perääsi itkin, joka yö näin sen kuinka lähdit. Sillä hetkellä en osannut olla onnellinen.

Vannoin itselleni, vannoin kaikille. Että samaan pyörteeseen joudu en. Oon kokenut tämän jo ennenkin, halusin vaan päästä eteenpäin.

Se ei tarkoita sitä että tahdon toisen, tahtoisin uuden. Tahdon vaan päästä eteenpäin, jotenkin. Ja olin pääsemässäkin, mutta tulit takaisin.

Tässä sitä taas ollaan.. Sä tulet, menet, niinkuin sua huvittaa. Tässä mä olen, odotan sinua ja katson kuinka sä lähdet.

Selite: 
Vannoin itselleni etten koskaan tee sitä virhettä, että joudun tähän tilanteeseen taas.. mutta näin taas kävi..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot